Lämna tillbaka

Lämna tillbaka
Har du ändrat dig angående ditt köp? Vår returpolicy sträcker sig över 90 dagar. Om det har gått 90 dagar sedan ditt köp kan vi tyvärr inte erbjuda dig någon återbetalning eller utbyte.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du mottog den. Den måste också vara i sitt originalskick. Vi betalar inte för returfrakt för varor som returneras på grund av ändring av kunden, och vi återbetalar inte heller de ursprungliga fraktkostnaderna.

Innan du eventuellt returnerar, vänligen skicka oss ett mail på kundeservice@flowlow.dk

Ytterligare villkor:

  • Retur gäller endast köp gjorda genom vår officiella onlinebutik.
  • Vi behandlar inte returer av varor köpta från andra återförsäljare eller tredjepartswebbplatser. Om en kund har köpt våra varor genom en återförsäljare eller tredjepartswebbplats är det återförsäljarens ansvar att hantera utbytet eller returen.
  • För att slutföra din retur krävs ett kvitto eller inköpsbevis. Skicka inte tillbaka ditt köp till tillverkaren. Det finns vissa situationer där endast delvis återbetalning ges (om tillämpligt).


Återbetalning för returnerade produkter

När du har skickat din retur till vårt lager, meddela oss via e-post så att vi kan hålla koll på returen. När vi kan bekräfta att den har mottagits och granskats, ger vi dig besked. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag av din återbetalning. Om den godkänns kommer din återbetalning att behandlas och appliceras på ditt kreditkort eller ursprungliga betalningsmetod. Det kan ta upp till en vecka innan återbetalningen syns.

Försenade eller uteblivna återbetalningar (om tillämpligt)

Det tar ofta en viss tid innan en återbetalning bokförs. Om du inte har fått en återbetalning efter en vecka, kontrollera först ditt bankkonto eller kreditkortsföretag för att se om fördröjningen inte beror på dem. Om du fortfarande inte har fått din återbetalning trots dessa försök, vänligen kontakta oss på kundeservice@flowlow.dk

Utbyte och defekta produkter

Vi ersätter endast varor om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut den mot samma artikel, vänligen maila oss på kundeservice@flowlow.dk

Frakt av utbytes- eller ersättningsprodukter

Hos Flowlow får du alltid 2 års reklamationsrätt från den dag du mottagit varan. Enligt köplagen kan du reklamera din produkt i 24 månader. Du kan alltså klaga på din produkt om du, upp till 2 år efter köpet, hittar fel och brister som inte beror på slitage eller försumligt användande. Köplagen har också en antagandefrist som gäller de första 6 månaderna efter köpet. Antagandereglerna säger att om varan går sönder inom de första 6 månaderna efter köpet, finns det en antagande att varan var defekt från början. Det innebär att det är Flowlow som måste bevisa att du har hanterat varan felaktigt - under de första 6 månaderna.

Om vi accepterar att byta eller reparera produkten kommer vi att skicka dig en auktoriserad returetikett.

Beroende på var du bor kan tiden det tar för din utbytes- eller reparationsprodukt att nå dig variera. Du bör överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi kan inte garantera mottagandet av den returnerade varan.

Observera att vi inte är ansvariga för varor som av misstag har returnerats till oss. Om du vill ha ett returnerat paket skickat tillbaka till dig kan vi be dig täcka leveranskostnaderna.