Flytande krukväxter

Du kan lägga till en känsla av förundran och magi till ditt hem med en fantastisk flytande planteringsmaskin. Dessa attraktiva pjäser kommer att framhäva alla rum och visa inomhusväxter vackert.
Dessa flytande planteringskärl lägger till en fascinerande visning till hem, kontor eller väntrum. De kommer att sväva i luften och visa dina favoritväxter och suckulenter.
Det finns några vackra mönster av dessa innovativa flytande växter. Och många finns tillgängliga för dig att köpa online. Vi har detaljerat våra Topp 7 val av de bästa flytande krukväxterna att köpa idag.

Vad är en flytande krukväxt?

En flytande krukväxt är en fascinerande produkt för alla rum. Dessa flytande krukväxter flyter över en attraktiv magnetisk bas. Du kommer att upptäcka att dina inomhusväxter får bäst effekt med denna magiska krukväxt. De kommer till och med att hålla en stabil rotation och du kommer att uppleva växten från alla vinklar. Växten kommer också att få solsken från alla vinklar.
De klassiska designerna som finns kommer att passa in i den nuvarande nordiska designtrenden. Men vi kan se dessa fantastiska former och färger passa in i alla rum, oavsett inredning eller funktion.
Dessa vackra dekorativa bitar kan framhäva ditt hem på ett helt nytt sätt. De skulle också vara den perfekta presenten till alla växtälskare eller en vän eller familjemedlem. Om du letar efter en krukväxt inomhus kan vi inte tänka oss en bättre typ av krukväxt att köpa!

Hur fungerar en flytande krukväxt?


Även om dessa flytande krukväxter kan se så moderna och högteknologiska ut, är hemligheten med deras levitation magneter!
Krukväxterna använder en smart metod för flyteffekten. Dessa har magnetiska poler som vänder och trycker mot varandra. Utrymmet mellan de två magneterna är där levitationseffekten äger rum.


Detta är en av de mest populära flytande växtkrukorna på Flowlow. Den iögonfallande kantiga designen lägger till ett modernt element till denna flytande dekoration. Och det kommer att passa bra in i ett modernt eller minimalistiskt dekorativt system.
Du kan ta hand om små inomhusväxter, suckulenter och bonsaiträd i denna magnifika design. Eller så kan du välja en konstgjord växt för att ge skönhet utan att behöva vattna något! krukväxten kan bära en vikt på 300g medan den roterar och flyter.
Den starka, kantiga designen skulle kunna sitta bra i ett mer maskulint rum. Eller kan passa in med sparsam kontorsinredning. Modellen finns i färgerna svart, marmor eller vit.

Bestseller potteplanter

 

Detta är den perfekta presenten för någon som börjar ett nytt jobb att placera på sitt skrivbord eller fönsterbräda på sitt kontor. Det kommer att ge en fascinerande och attraktiv förbättring för deras arbetsplats. Och är en permanent påminnelse om din gåva och kärlek.


Denna bit skulle också sitta bekvämt i ett meditations- eller yogarum. Den lugnande effekten av den tysta, stadiga rotationen kommer att ge en känsla av lugn, förundran och natur.Bedst sælgende potteplanter

 

 

Magnetic Levitating krukväxt

Denna charmiga pjäs är ny på marknaden. Det är ett utmärkt val om du letar efter en smakfullt designad flytande växtkruka. Detta stycke ger en känsla av mild, avslappnad elegans. Och är ett bra val om du inte gillade valet som beskrivs ovan.


Denna vackra planteringsmaskin kommer att passa in i ett brett utbud av inredningsscheman. Den matchar en rad interiörer från nordisk design till Country Core till modern minimalism. Denna attraktiva design kan förbättra ett brett utbud av utrymmen. Den kommer att passa in i sovrum, hallar, lounger, badrum, kontor och meditationsrum.


Den rena, sexkantiga vita krukväxten står i kontrast till den stödjande varma träbasen nedan. Denna design är populär bland dem som lutar åt en minimalistisk estetik.


Den vackra krukan kommer att flyta stadigt samtidigt som den stödjer en mängd olika små växter. Krukan kan roteras försiktigt så att varje del av växten ser solljuset. Detta kommer att innebära att du får rakare, längre och friskare växter!


Detta är ett utmärkt val om du letar efter en present till en växtälskare. Eller om du vill köpa ett par fantastiskt designade flytande planteringskärl för att förhöja skönheten i ditt eget hem.

 

Bedst sælgende potteplanter

 

En annan modell att överväga är Floating Airplant2, som kommer att se bra ut på ett skrivbord eller skänk. Krukans hexagonala vita design och den ljusa träbotten är klassiska och eleganta. Dessa iögonfallande element drar din uppmärksamhet när du beundrar den flytande krukväxten.


Detta är en bra kruka för att visa mindre växter som bonsai eller suckulenter. Vi ser detta som den perfekta presenten till en fan av inomhusväxter, minimalistisk design.


Lysa upp ditt arbete eller vardagsrum med några vackra flytande greener. Eller ge bort denna vackra växtvisning till en likasinnad vän.


Krukväxten flyter försiktigt ovanför den smala, lätta träbasen. Den kommer också att rotera och utsätta alla vinklar på din växt för solsken. Dessa flytande mönster är inte bara roliga att titta på, utan kommer att minska risken för missformade växter. Dina växter kommer inte att luta åt sidan mot en ljuskälla.


Det hela tar bara några minuter att ställa in. Du kommer omedelbart att fascineras av den magiska effekten av levitationen och den ständiga rotationen. Om du planerar att placera detta på ditt skrivbord, se till att du fortfarande lyckas få ditt arbete gjort!


Flytande roterande krukväxtmönsterdesign


För en mer färgstark design, överväg denna mönstrade krukväxt. Vi kan se att denna vackra kruka med en annan färgad design är en underbar present till VÄXT ÄLSKAR Hon kan visa den på sitt sovrumsfönster med en vacker blomma eller suckulent!


Den kantiga krukans färgglada, ljusa design har ett mörkt trä som ser matt ut. Denna mörka färg accentuerar livligheten ovan.


Denna flytande enhet är ett underbart val om du är ett fan av mer involverade färgglada mönster. Och om du letar efter ett levande och fascinerande sätt att visa upp dina inomhusväxter när de är som bäst.


Denna krukväxt roterar försiktigt 360 grader och flyter tyst. Du kan njuta av den hypnotiska rörelsen som både lugnar och fascinerar dig.


Gäster i ditt hem kommer säkerligen att komplimentera dig för dessa iögonfallande element. Och vi är säkra på att detta kommer att fungera bra som en vacker och praktisk present till dina nära och kära.

 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända