Om oss

Vår historia

Flowlows historia började som ett hobbyprojekt, det var först 2019 som allt började ta form, vår vision blev större, vi ägnade mer tid åt att designa, producera prototyper, testa faser och söka patent.

Det var inte förrän 2020 som vi fick vår första rea. 2021 började allt ta fart, beställningarna kom, beställningarna måste förberedas, logistiken måste optimeras, det var då vi insåg att det här inte längre är en hobby.

Sedan dess har vi fokuserat på att expandera till hela Skandinavien, och förhoppningsvis hela Europa. vi försöker ständigt bryta ny mark genom att skapa bra shoppingupplevelser och uppfinna innovativa, spännande produkter. Vårt blygsamma mål: Vi vill erbjuda de coolaste produkterna i universum samtidigt som vi gör shopping roligt. Under tiden har flowlow spridit sig till i stort sett hela Skandinavien.

Våra värderingar

Online shopping kan kokas ner till tre saker. Butiken ska ha rätt varor, priserna ska vara låga och frakten fri – och snabb. Det tar vi hand om.

Ärlig service är bra service. Vi håller dig uppdaterad under hela köpprocessen och du kan alltid kontakta oss. Vi marknadsför bara saker vi kan stå bakom med ärlig och tydlig kommunikation. Det finns aldrig öglor i rullen.

Vi tycker om att göra det lilla extra för våra kunder före, under och efter ditt köp. Det tillvägagångssättet var en del av DNA:t när Flowlow var i sin linda, och det är nu en del av vardagen hela vägen från ledande befattningshavare till nyanställningar. Du måste vara säker när du handlar hos Flowlow

Inuti vår familjekultur

Vi tror på att inspirera människor och att bli inspirerade. Vi tror på att skapa berättelser och höra dem, föreställa oss det omöjliga och få det att hända.
Med vår kunskap och forskning av idéer och innovationer har vi tillsammans skapat produkter som sticker ut från andra företag med ett omedelbart blickfång, tack vare vår snygga design, och imponerande teknik som får Flowlows produkter att flyta, med en glimt av framtiden i dina händer.

Partnerskap och b2b

Om vårt företag väcker ditt intresse, och om du skulle vilja vara vår partner, kan vi kontaktas på kundeservice@flowlow.dk

Eventuella fel och ändringar reserveras