Drömmer du om att sväva i rymden? NASAs fyra krav till nya astronauter

Flowlow collections
 

Efter mer än 6 månader på den internationella rymdstationen återvände ESA-astronauten Andreas Mogensen till jorden, vilket markerade avslutningen på hans Huginn-uppdrag. Det var hans andra uppdrag till rymdstationen och hans första långvariga uppdrag, där han var pilot för Besättning-7, som bestod av Jasmin Moghbeli (NASA), Satoshi Furukawa (JAXA) och Konstantin Borisov (Roscosmos).


Drömmer du om att utforska de otroliga rymdens vidder? NASA har just öppnat dörrarna för nya astronautansökningar, vilket innebär att ditt nästa äventyr kanske ligger precis framför dig - om du kan uppfylla deras stränga krav.


Enligt en nylig artikel från Go' morgen Danmark letar NASA inte bara efter akademiska meriter, utan också efter en robust psyke, förmågan att samarbeta och en överlägsen fysisk förmåga. Detta innebär att din dröm om att sväva bland stjärnorna inte bara kräver en imponerande CV, utan också en stark vilja och mentalt mod.
Sheila Christiansen, en dansk-amerikansk innovatör, är en av de många hoppfulla sökande. Hon delar sina upplevelser och ambitioner att bli en del av NASA:s elitkår. Med tre ingenjörsutbildningar, forskningserfarenhet för ESA och en passion för rymdteknik har hon redan lagt en stadig grund för sin dröm att sväva i rymden. Men det handlar inte bara om akademiska meriter. Som astrofysiker Tina Ibsen påpekar är det avgörande att kunna behålla lugnet under press och arbeta effektivt i team.

Testerna som sökande måste genomgå inkluderar både fysiska utmaningar och mentala prövningar. Förmågan att hantera extrema situationer och fatta beslut under press är avgörande, eftersom det kan vara skillnaden mellan liv och död i rymden.

Sheila Christiansen är redo för utmaningen, även om det innebär att utsätta sin kropp för extrema förhållanden. Hennes drivkraft och nyfikenhet driver henne att följa denna dröm, trots de möjliga riskerna. Om du drömmer om att sväva bland stjärnorna är det nu du ska agera. Med NASA:s ansökningsfrist den 2 april är chansen att uppfylla din dröm om rymdäventyr precis runt hörnet. Se till att din CV och ditt sinne är redo för denna episka resa, som kan föra dig ut i det okända, där bara få har varit tidigare.


Nu, låt oss dyka ner i ett unikt tillfälle att ta med rymdäventyret hem till dig med Flowlows svävande planeter, särskilt vår bästsäljande Svävande Månelampa. Vår Svävande Månelampa är mer än bara en dekorationsidé - den är en visuell hyllning till rymden, nästan som om du har en äkta måne som svävar i ditt eget hem.

Den är 3D-utskriven med hög kvalitet och baserad på satellitbilder från NASA, vilket garanterar en otroligt detaljerad och realistisk månupplevelse. Den avger en vacker och varm lysande glöd som skapar en magisk atmosfär i alla rum. Oavsett om du har en modern eller klassisk inredningstema kommer vår Svävande Månelampa vara ett perfekt tillskott. Den är också lämplig för alla rum - från barnrum till hemmakontor.

Och med vårt aktuella erbjudande kan du få denna fantastiska lampa till ett överkomligt pris. Den är inte bara en fantastisk tillskott till ditt eget hem, utan också en unik presentidé till vänner och familj som uppskattar rymdtema och ljusdesign. Om du föredrar färgglatt bör du också kolla in vår underbara Kosmos-lampa, som strålar otroligt vackra färger. Gör ditt hem till ett rymdigt paradis med våra unika svävande lampor från Flowlow.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända