Utforska skönheten av Mars den svävande lampan.

Träda in i en värld av enastående kombination av vetenskap och elegans med den fantastiska Mars-lampan från Flowlow. Denna unika lampa använder avancerad magnetisk levitationsteknologi för att skapa en fascinerande upplevelse av planeten i rörelse.

En Beroligende Oplevelse:

Mars-lampan är mer än bara ett belysningsobjekt; den är en upplevelse som lugnar sinnet, balanserar känslor och hjälper kroppen att finna avslappning. Med sin förmåga att rotera 360 grader och sväva utan ansträngning i luften förvandlar denna sofistikerade lampa varje rum till en lugnande oas. Låt dess lugna och varma sken driva bort dina bekymmer.

Modern Elegans

Den magnetiskt svävande Mars-lampan lägger till en touch av modern elegans i din inredning samtidigt som den demonstrerar kraften i modern teknologi. Den är det perfekta valet för de som vill uppgradera sin heminredning med en lampa som kombinerar form och funktion på ett unikt sätt.

Anvendelse i Hjemmet og Kontoret:

Mars-lampan är mångsidig och lämplig för olika rum. Skapa en lugn atmosfär i sovrummet, lägg till en fascinerande touch i vardagsrummet eller använd den som en blickfångare i ditt kontor. Oavsett var den placeras kommer Mars-lampan att dra till sig uppmärksamhet och lägga till en touch av stil.

Specifikationer

Tre olika belysningsalternativ
Levitationsavstånd: 1,5 - 2 cm
Mars Storlek: 14 cm
Basstorlek: 13,4 x 13,4 x 2,8 cm
Paketsstorlek: 23 x 23 x 18 cm
Färgtemperatur: 2700K (Mjukt Varmt Vitt)
AC-ingång: 100-240V
DC-utgång: 12V 1A
RoHS och CE-certifierad

   Gør Gaven Unik: Den Perfekte Gaveidé:

   Oavsett om det är för en speciell tillställning eller bara för att sprida glädje är Mars-lampan det perfekta presentvalet för den som uppskattar en kombination av vetenskap, elegans och ett unikt inslag i inredningen.

   Tilfredshedsgaranti

   FlowLow står bakom kvaliteten på våra produkter. Därför erbjuder vi nöjdhetsgaranti på alla köp. Om du inte är nöjd med din Mars-lampa kan du returnera den och få en fullständig återbetalning. Det är vårt löfte om kvalitet och din tillfredsställelse.

   Gør Din Gave Unik: Et Ideelt Valg til Enhver Anledning:

   Oavsett om det är för en speciell tillställning eller bara för att sprida glädje representerar Mars-lampan det optimala valet som gåva till dem som uppskattar fusionen av vetenskap, elegans och en unik inredningsstil.

   Att ge Mars-lampan som gåva är mer än att bara ge en lampa; det är att presentera en fascinerande upplevelse och en vacker inredningsdetalj. Dess magnetiska levitation och roterande förmåga gör den till ett samtalsämne och ett imponerande tillskott till varje hem.

   Överraska dina nära och kära med en gåva som sticker ut. Mars-lampan är inte bara en belysningsenhet; den är en konstskapelse som kommer att uppskattas av alla som värdesätter fusionen av teknologi och estetik.

   Den levereras i en elegant förpackning, vilket gör det enkelt att överraska och glädja dina nära och kära. Oavsett om det är en födelsedag, jubileum eller en speciell tillställning kommer Mars-lampan att vara en minnesvärd och meningsfull gåva.

   Ge en gåva som strålar av elegans och nytänkande. Ge en Mars-lampa och dela upplevelsen av vetenskap och skönhet med dem du håller av.

   Bestil Mars

   Lämna en kommentar

   Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända